Turó de Sant Pau

dijous, 2 de febrer del 2006

Revista "El Turó" - Gener 2006 - L'associació informa

Desprès de molts mesos en obres de la companyia elèctrica FECSA ENDESA en el carrer 5 per reparar els problemes d’electricitat que tenien els veïns d’aquest carrer, sembla que ja han acabat. La junta va fer repetides cartes de queixa a la companyia donat que semblava que de quan en quan deixaven parades les obres, ara per fi podem dir que ja han acabat. Demanem als veïns que si tenen algun problema amb aquest tema ens ho faci saber per fer la corresponent reclamació.

Negociacions amb l’Ajuntament

Seguim en converses amb els diferents consellers i tècnics de l’ajuntament per tal de millorar el nostre entorn.

En aquest sentit us hem d’anunciar que la remodelació del parc infantil que es troba a la zona esportiva de la urbanització, ja està pràcticament acabat. D’aquí a pocs dies us anunciarem la seva inauguració. A part de gaudir de l’estètica, doncs ha quedat molt bonic, ara podem dir que aquest entorn te les condicions d’higiene i seguretat que la llei marca per aquests tipus d’espai.
Sobre aquesta zona l’ajuntament li queda pendent per les reclamacions que hem anat fent:

- la reparació de la balla del camp de futbol
- manteniment i pintura de les porteries del camp de futbol així com les de basquet.
- manteniment i pintura dels bancs.
- reparació balla futbol.

Possiblement abans de que arribi la primavera estarà fet, mentrestant anirem reclamant, no o dubteu.

Estem pendents de que vinguin a reparar les goteres que van sorgir al centre cívic, durant les últimes torrencials pluges. Concretament estem parlant de la sala que es troba a baix i que son provocades per el mal estat de la tela asfàltica de la terrassa. Seguim reclamant.

També hem fet una reclamació per no estar d’acord amb el tipus de remodelació que s’ha fet a la zona dels contenidors. Quan varem pactar aquesta obra va quedar clar que a la zona de darrera dels contenidors si tenia de fer un mur d’una alçada considerable per evitar les llavassades de fang del turonet de darrera i també per permetre fer una neteja amb mànega d’aigua si fes el cas. Esperem resposta.

També els i hem demanat perer, per veure com podem evitar el vandalisme en les barreres que es van posar per evitar la velocitat no permesa en tota la zona. Encara no sabem res.

Estem a l’espera de rebre el calendari 2006 de les tasques de jardineria. Aquesta vegada hem demanat un calendari amb dates concretes per tal de poder controlar si el sistema funciona i així poder fer la reclamació corresponent en cas de que no es compleixi.

Us informem que el president de la nostre associació Mariano Almudevar és el nostre representant en el comitè de mobilitat que ha creat l’ajuntament de Cerdanyola. El dimarts dia 31 de Gener hi ha una reunió de la que us en farem cinc cèntims.

Rotonda de la Vall/Betzinera

Desprès de presentar reiteradament les nostres queixes en el conseller d’urbanisme, Sr.Bellido per el perill que representa aquesta rotonda, sembla que els nostres precs han fet el seu efecte. Fa uns dies, el mateix conseller ens va trucar personalment per dir-nos que s’han aprovat les obres per donar sentit lògic de transit en aquesta rotonda. Sembla que d’aquí a pocs dies començaran les obres per fer-ne la remodelació. Hores d’ara no us podem informar de res mes. El nostre president en la reunió del comitè de mobilitat de dimarts dia 31 de gener, aprofitarà la ben entesa per demanar mes informació.

Informació sobre la urbanització de la zona nord del Turó de Sant Pau

Tal i com ja us explicàvem ara fa un any, l’espai reservat per urbanitzar la zona industrial anomenada Sant Pau de Riu Sec, està previst que es faci únicament a la zona de la depuradora de Sabadell, es adir a l’altre banda d’autopista just al costat de Ciutat Badia i també al darrera del Cercle Sabadells. La zona que toca al Turó es limitaria com a zona verda, respectant la petició del propi Ajuntament de Cerdanyola de preservar la zona fronterera entre Sabadell i Cerdanyola mitjançant un espai natural. Desprès d’un any no hi ha més informació al respecte, tot i que sembla que hores d’ara la promotora d’aquest polígon ha entrat en conflicte, segurament d’ençà els problemes que han sorgit en l’aeroport de Sabadell. Sabem que les cases que es troben al final del Turó, just davant dels aparcaments de la Universitat Autònoma ja se’ls ha comunicat l’expropiació però ningú sap si al final si faran cases. També el proper dimarts dia 31 de gener, Mariano Almudevar aprofitarà la reunió del comitè de mobilitat per esbrinar com està el tema.