Turó de Sant Pau

dijous, 2 de febrer del 2006

Revista "El Turó" - Gener 2006 - Fes-te soci

En el cas de que hi hagi algun veí que encara no s’hagi fet soci de l’Associació

Benvolgut veí,

La junta de l’associació de veïns del Turó de Sant Pau voldria donar-vos la benvinguda a tots els que heu escollit el nostre barri com a nou lloc de residència i aprofitant l’avinentesa també voldríem convidar-vos a participar en la vida associativa del barri.
En primer lloc cal saber que el sentit de l’associació no es ni més ni menys que el treball constant d’un grup de veïns i veïnes del barri que pretenen vetllar per als interessos dels socis i veïns per tal de:
• Organitzar, impulsar, o recolzar tot tipus d’activitats socioculturals al barri per fomentar el civisme, la convivència, la cultura, etc. En aquet sentit durant aquet any s’han fet xerrades tan interessants com l’origen del univers ó la problemàtica de la immigració . També hem celebrat diferents actes com per exemple i en motiu de la diada de Sant Jordi es va fer una lectura del Quixot, per Santa Cecília es va organitzar un concert i per reis varem tenir la nostre cavalcada. També s’ha fet una cata de vins, una classe de cuina nadalenca i un altre de com parar taula el dia de Nadal i de Fi d’any,
• Recollint i canalitzant queixes i propostes del veïnat.
• Prenent mesures reivindicatives. De fet aquet any hi han hagut molts temes candents, en els que ha estat necessària una associació per defensar els drets del veïnat: el vial interpolar, el projecte de urbanització de sant pau del riu sec, la EMD de Bellaterra en son un exemple.
• Fer d’interlocutors amb l’ajuntament per millorar les nostres instal·lacions. S’ha tingut de fer molta pressió a l’ ajuntament per mantenir i millorar els serveis de jardineria, poda d’arbres, recollida d’escombraries i manteniment del Centre Cívic. Per aquest motiu s’han fet varies reunions amb representants de l’ ajuntament per tal de fer un seguiment de les actuacions d’aquests serveis. També s’ha concretat la millora i el manteniment de la zona esportiva, de la que s’han veuran els resultats a finals de l’estiu.
• Plantejant i proposant solucions als diferents problemes del barri.
• Proporcionant informació i creant opinió.
• Organitzant festes populars com la Festa Major
• Control i seguiment del Centre Cívic. Aquest any estem negociant amb l’ajuntament la contractació del servei de bar a través de concurs públic així com el finançament de millores de l’edifici.
• Debatent amb el veïnat el model de barri que volem.




La quota de membre es tan baixa com 14,02 € mensuals, i serveix per finançar tots els serveis que us hem esmentat. Fes-te’n soci!

Associació de Veïns Turó de Sant Pau

DATA: ...........................................................


Na,………………………………………………………………………………...amb el DNI ……………………………., autoritzo el càrrec del rebut de l’Associació de Veïns del Turó de Sant Pau, amb un import mensual de 14,02€, a la compte bancària núm. ……………………………….

Signatura:


Carrer,.................... núm............ telef....................